segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  ApNews   /  Ap!Lleida incorpora a bonÀrea com a global partner

Associació Professional d’Empresàries Ap!Lleida incorpora un nou global partner en el conjunt de les institucions, empreses i entitats que li donen suport. Es tracta de bonÀrea, empresa líder en el sector agroalimentari que desenvolupa totes les activitats ramaderes, industrials i comercials necessàries per arribar al consumidor sense intermediaris.

Mitjançant aquesta signatura, l’entitat empresarial i bonÀrea treballaran conjuntament per promocionar l’esperit emprenedor i fomentar la vocació empresarial de les dones en el territori.

La firma entre Ap!Lleida i BonÀrea s’emmarca en els objectius de l’entitat de continuar potenciant el talent de les dones, fer xarxa entre les seves associades, i potenciar el nombre de referents empresarials i professionals femenins.

Daniel Marsol, director de Comunicació, Marketing, Relacions Corporatives i RSC de bonÀrea Agrupa, ha apuntat: “Aquest acord amb Ap!Lleida ens permet reforçar el nostre compromís amb el talent femení del nostre territori. Creiem fermament en la importància de promoure l’emprenedoria i el lideratge de les dones, especialment en un sector com l’agroalimentari, tradicionalment molt masculinitzat. Pensem que des de bonÀrea podem contribuir a generar espais en els que les dones puguin aportar la seva visió i talent“.

Sobre BonÀrea

Cooperativa que té una àmplia experiència en el sector agroalimentari desenvolupant el conjunt de les activitats ramaderes, industrials i comercials necessàries per arribar al consumidor sense intermediaris.

Des de l’any 1959, ha incorporat a l’estructura productiva, empresarial i comercial tots els elements necessaris per realitzar una integració vertical, tancant el cicle productiu complet del producte carni, assegurant així als seus clients la garantia d’origen.

Entre els seus objectius, destaca millorar el rendiment de les explotacions ramaderes i atendre les necessitats dels clients que confien en la seva eficàcia i professionalitat, oferint-los productes segurs, de la millor qualitat i al millor preu.

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

    Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

    Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

    * Camps obligatoris
    Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

      Sòcia que recomana:

      Correu electrònic:

      Títol per a la recomanació:

      Categoría:

      Descripció recomanació

      Enllaç "Més informació" (opcional)

      Imatge (opcional)

        Nom de la persona:

        Correu electrònic:

        Títol per a l'avantatge:

        Nom de l'empresa:

        Descripció de l'avantatge

        Enllaç "Més informació" (opcional)

        Imatge (opcional)