segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  ApNews   /  Ap!Lleida estrena macro stand a la Fira de Sant Miquel

Un any més l’Associació Professional d’Empresàries de Lleida i Pirineus Ap!Lleida participarà activament en la Fira Agrària de Sant Miquella cita econòmica i agroalimentària referent de la plana de Lleida que compleix 70 anys d’història.

Ap!Lleida ocuparà un espai de 40 metres2 al pavelló 4, emplaçament dedicat als projectes més innovadors i tecnològics. En aquest stand, disposarà d’un espai comú de reunió adreçat a acollir el conjunt d’associades, amb diversos taulells, taules i pantalles, des d’on s’aproparà al conjunt de la ciutadania, i especialment a les empresàries noves i consolidades del territori, els propòsits de l’entitat.

Volent continuar apostant fort perquè la presència de cada projecte empresarial associat prengué la rellevància que mereix, com a novetat d’aquesta edició Ap!Lleida incorporarà al seu stand quatre espais oberts on seran les mateixes sòcies qui podran presentar sense intermediaris els seus serveis i productes, idees de negocis i trajectòries. Es tracta d’un aparador de luxe que remarca la voluntat de l’entitat per enfortir el rol dels projectes empresarials i professionals liderats per dones a la demarcació de Lleida.

Com a novetat, Ap!Lleida incorporarà al seu stand de Fira de Sant Miquel quatre espais oberts on les pròpies sòcies podran presentar els seus serveis i productes, idees de negocis i trajectòries

Espai ParquetLa Cistella de PonentEspai LogopèdiaIllusions ModelAgència MOMALligabosc esdeveniment & La Banda del Panda, La Pometa i Katia Medeles, són algunes de les sòcies que ja han confirmat la seva participació en aquesta iniciativa, una variada representació del teixit empresarial aglutinat per Ap!Lleida, que compta amb més de 150 associades de tots els sectors provinents d’arreu de la geografia lleidatana.

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

    Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

    Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

    * Camps obligatoris
    Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

      Sòcia que recomana:

      Correu electrònic:

      Títol per a la recomanació:

      Categoría:

      Descripció recomanació

      Enllaç "Més informació" (opcional)

      Imatge (opcional)

        Nom de la persona:

        Correu electrònic:

        Títol per a l'avantatge:

        Nom de l'empresa:

        Descripció de l'avantatge

        Enllaç "Més informació" (opcional)

        Imatge (opcional)