Entrevista sòcia: Rosa M. Jusmet
COM A EMPRESÀRIA / DIRECTIVA / PROFESSIONAL
Quina és la teva trajectòria professional?
L’empresa familiar sempre ha marcat la meva trajectòria professional. Tot i que volia ser hostessa de vol, viure i treballar cada dia en l’empresa dels pares em va determinar el meu futur laboral. Sempre he viscut aquest ambient i a més, la meva educació va anar encaminada a que seguís aquests passos. La matriculació a l’escola Feli de Barcelona va ser la determinació de que el meu futur estava encaminat a seguir la trajectòria del negoci familiar.
Quina és la teva marca personal?
LL’empatia i capacitat de comunicació m’ha donat l’oportunitat de contactar i conèixer a una gran diversitat de persones que m’han fet créixer tant a nivell personal com professional.
Volem conèixer la teva empresa
FLOC BABY és una empresa que dissenya, fabrica i comercialitza moda i complements per nadons de 0 a 24 mesos en gènere de punt. També gestionem col.leccions per a altres marques, ja que la nostra coneixença del gènere de punt és un punt fort que ens diferència.
Quina és la teva diferenciació empresarial?
FLOC BABY ofereix producte de disseny i KM. 0. La proximitat amb els nostres proveïdors ens permet respondre de forma àgil a les demandes dels clients amb un producte de gran qualitat, tenint cura de tots els detalls.
Quin consell donaries a la sòcia Funde, sigui quina sigui la seva professió?
Entrega i passió perquè si estimes el que fas, treballar es converteix en quelcom agradable i fins i tot divertit, ja que es minimitzen problemes i entrebancs que van sorgint en la gestió diària.
Defineix les característiques de la dona treballadora del segle XXI amb una paraula o frase.
Des de la meva perspectiva, la dona treballadora del segle XXI es caracteritza per tenir una gran capacitat per compatibilitzar la vida personal i professional, ja que ambdues es poden gestionar per un igual.
Tens la impressió que la emprenedora/empresària/directiva/professional ha tingut l’evolució que esperaves?
Crec que hi ha moltes dones amb un gran potencial però alhora existeix la manca de confiança en una mateixa i poc suport de l’entorn. Per tant, us animaria a totes a marcar-vos un objectiu i lluitar per aconseguir-lo. I si no s’aconsegueix l’èxit, cal ser prou valenta per tornar-ho a intentar.
COM A MEMBRE DE FUNDE:
Per què et vas associar a Funde?
Vaig veure que parlaven de FUNDE en un mitjà de comunicació. Em va semblar un projecte interessant i vaig contactar amb l’associació.
Quins són els teus objectius dins l’Associació?
Que sigui una associació amb més sòcies, de tots els àmbits possibles i que tingui més rellevància a nivell mediàtic.
Què esperes de Funde?
Que es consolidi en una eina de networking ja que cada una de les sòcies tenim prou potencial per aportar a les demés.
Què demanaries a les teves companyes sòcies?
Intercanviar coneixement i aprofitar sinergies entre totes.
Com presentaries Funde a les persones que no són sòcies?
Una associació de dones molt actives amb grans coneixements que encara en falta explotar.
Què trobes a faltar a l’Associació?
Més difusió de l’associació a tots els àmbits, ja que està molt centrada a Lleida, i ben segur que hi ha dones empresàries a tota la demarcació de Lleida, tant d’empreses petites com més importants.
Què creus que li sobra a l’Associació?
No crec que li sobri res.